Zamućene emocije

“Ne možete prijeći more na taj način što ćete samo stajati i gledati u njega.”
~ Rabindranath Tagore

Iako je voda bistra i nazire se dno, ono je zbog kretanja te sile ipak nejasno i mutno. Slično je i kada gledamo u svoj unutarnji svijet emocija, psihe i intuicije, a koji su manifestacija elementa vode. Iscjeljivanje traumi na tom aspektu postojanja može biti vrlo nejasno i zbunjujuće. I zapravo, nije ni potrebno sve tu razumjeti. Dovoljna je vaša jasna namjera… želja da se iscijelite.

Iz tog razloga volimo energetsku tehniku Reiki jer je upravljanje iscjeljujućom energijom tako jednostavno – samo postavimo namjeru, a energija iscjeljuje čak i ono što ne vidimo jasno ili nam je skriveno u dubinama psihe. I nije potrebno to razumjeti, kao što nije potrebno kopati po kanti za smeće da biste shvatili što je u nju bačeno, već je dovoljno to smeće samo izbaciti.

Um bi želio secirati i mučiti vas sa svojim analizama, a energija lijepo sve očisti i napravi put za svježinu novog života. To traži od vas povjerenje i odustajanje od grčevitih mentalnih želja i ciljeva, čak i u slučajevima fizičkih tegoba ili nekih drugih nepovoljnih životnih situacija. Mutno vam je i ne vidite rješenje ili izlaz, ali energija će napraviti svoje. To je dovoljno!

Pokušajte to osjetiti putem ovog vođenog videa:

Kad osjetite učinke iscjeljujuće energije, možda poželite i sami naučiti kako s njome raditi.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.