Zmaj zraka kao vaša životinja moći

Zmaj zraka, Draig-athar na galskom jeziku druida (izgovor: draig-a-ur), donosi vam inspiraciju, uvide i vitalnost. Kontakt sa zmajem zraka, koji zapravo obitava u vama, može vam se učiniti kao udar groma u vašoj psihi i intelektu, tj. kao iznenadan bljesak prosvjetljenja. Ovaj zmaj vam donosi duboke uvide i jasnoću vašim mislima i mašti. Zbog žestine s kojom se može pojaviti, potrebno je da se prema njemu odnosite s pažnjom i priličnim poštovanjem.

Međutim, lako je postati žrtvom svojih ideja, dogmi i sistema vjerovanja. Kontakt s duhovnim konceptima i energijama ponekad može stimulirati vaš intelekt na način koji dovodi do pretjerivanja ili čak zavaravanja samih sebe. U tom slučaju vam zmaj zraka može pomoći “pročistiti zrak” i otkloniti nepotrebne ili štetne misli i ideje. Od vas se traži da neprestano provjeravate koliko ste u doticaju sa stvarnošću – koliko ste realni u svakodnevnom svijetu odnosa i praktičnih stvari.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.