Konj kao animalni vodič

Konj je moćan simbol slobode. Ali što je prava sloboda? Je li to galopiranje prostranom i zelenom livadom, s vjetrom u kosi, dok bježite od svojih briga? I što potom? Hoćete li trčati ostatak svog života, bojeći se da vas opet ne uhvate i okuju? Sloboda ne znači izbjegavanje bilo koje situacije ili ograničenja. Prava sloboda je puno jednostavnija: to je uvijek osjećaj da imate izbor.

Uvijek imate izbor! Čak i ako se u određenom trenutku sve vaše mogućnosti doimaju nezadovoljavajućima, ipak ćete odabrati onu koja izgleda najprihvatljivijom. A ako se odlučite i za status quo, i to je izbor. Prihvaćanje činjenice da stalno odlučujete je vrlo moćna spoznaja. I zaista vam donosi pravu slobodu, jer je tada nemoguće da se ponovno osjećate kao žrtva ili zatvorenik.

Ako se osjećate zarobljeni, budite sigurni da je riječ o samonametnutoj iluziji: stavili ste se u ćeliju iz nekog od razloga – straha, udobnosti, lijenosti – i tada je vrlo primamljivo okrivljavati druge ljude ili vanjske okolnosti za svoju situaciju. Ali vrata zapravo nisu zaključana, jer ionako samo vi imate taj ključ.

Od sada započnite rečenice s: “Ja biram”. “Biram zadržati svoj trenutni posao.” “Biram ljutiti se na ovu osobu.” “Biram ostati u ovom toksičnom odnosu.” To će biti pristup koji će vas vrlo osnažiti… i bit će to iskren pristup. Preuzet ćete odgovornost za način na koji vodite svoj život. Tada ćete shvatiti da sve odluke zapravo donosite s dobrim razlogom. Štoviše, uvidjet ćete da uvijek postoji alternativa odlukama koje donosite i da ste uvijek slobodni odabrati neku drugu opciju. To je prava sloboda.

Poruka od konja: “Prava sloboda podrazumijeva izbor na potpuno svjestan način. Tada ćete ponovo osjetiti kontrolu nad svojim životom i moći ćete krenuti smjerom koji vam je draži.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.