Pas kao animalni vodič

Pas je odan prijatelj. Podsjeća vas da su odanost i odgovornost važne osobine. Ne zaboravite na ono na što ste se obvezali i pridržavajte se toga, jer vas to vodi na vašem životnom putu. Važno je da budete odani i onima koji su vam pomagali u prošlosti; oni će možda biti oni koji sada trebaju vašu pomoć.

Pas vas poziva da uvijek budete odani onima koji vas vole. Ponekad je iskušavajuće biti sebičan i razmišljati samo o trenutnom zadovoljstvu ili čak nalaziti izgovore kako iznevjeriti ljude jer je situacija postala neugodna i zahtijeva od vas dodatni napor.

Sada je vrijeme da njegujete svoje odnose i saveze te da budite bezuvjetna podrška i oslonac onima koji računaju na vas.

Poruka od psa: “Budite odani partner, prijatelj, ljubavnik ili član obitelji. Čopor je jači kada su njegovi članovi međusobno odani.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.