Gorski potok vas može očistiti i napuniti

Voda vas pročišćava i odnosi sa sobom ono što vam više ne treba i za što ste postavili svjesnu namjeru da to otpuštate. Voda i osvježava! Iz tog razloga sjetite se na planinskim brzacima, ovako kao ja na slici, zakoračiti preko potoka tako da vam prva čakra bude otvorena iznad protoka vode (energije). Voda će teći ispod vas i izvlačiti van to čega se želite riješiti.

Još je bolje ako se u jednom trenutku sagnete i pogledate kroz noge. To će vam pružiti izvrnutu perspektivu, simbolički govoreći – promjenu načina gledanja na sebe, svijet oko sebe… i na stvari koje otpuštate.

To je kratka, dinamička meditacija u pokretu… pogotovo prikladna u jesen i zimi, kada u prirodi nije moguće raditi duge meditacije kao tijekom toplijeg dijela godine, jer se tijelo brzo ohladi ako se ne kreće.

O još jednom načinu rada s vodom, tj. s vodopadima i slapićima u prirodi govorim u ovom videu, pa pogledajte:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.