Palčić ili carić kao vaša životinja moći

Palčić ili carić je simbol poniznosti. Samorealizacija se ne ostvaruje kroz grandioznost ili prividnu moć, već kroz poniznost, blagost i suptilnost. Carić je također simbol prepredenosti u smislu vještog snalaženja i korištenja postignuća drugih u svoju korist, ali s dobrim namjerama te na razuman i pošten način.

Drui-en, kako su ga zvali druidi, poziva vas i da se preispitate niste li možda previše skromni i ponizni, što vas čini nevidljivima za druge. Je li vam skromnost način da se sakrijete od života i ljudi?

Carićevo gnijezdo se naziva “druidskom kućom” – udobnim i sigurnim mjestom za jaje, koje je važan druidski simbol. “Druidsko jaje” izražava ideju da je za rast i promjenu prvo potrebno proći kroz period inkubacije – povlačenja od svijeta kako biste si dopustili preustroj u utrobi vremena.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.