Pelikan kao animalni vodič

Kad se pojavi pelikan, to znači da je vrijeme za kretanje! Kretanje je ključni element života, jer omogućuje energiji da slobodno teče i obnavlja se. Ako previše sjedite, samo ćete se osjećati umorniji, zaglavljeni ili čak zarobljeni u svojoj svakodnevnoj rutini.

Čak i ako se ne bavite sportom, potrudite se pomicati svoje tijelo laganim vježbanjem, dugom šetnjom, plesom ili čak nekim dinamičnim čišćenjem kuće. Kretanje je zapravo dobra energetska higijena, koja ima koristi i mimo fizičkog zdravlja. Također unosi dinamičnost u vaš život i održava “zupčanike” u pogonu. Dakle, ako mislite da vam svaki dan izgleda isto, koristite pokret da biste stvorili zamah koji će potom utjecati na sve aspekte vašeg života.

K tome, pelikan vas može potaknuti da se preselite u drugo područje ili promijenite posao i započnete novu avanturu. Ili vam je možda potreban odmor i odlazak na neko putovanje koje već dugo odgađate. Nije potrebno birati skupe ili egzotičnije destinacije – ono što trebate je samo izaći izvan mjehura svoje svakodnevne rutine i udahnuti svježi zrak. Tko zna, možda vam predstoji i neki vrlo važan susret koji će sve promijeniti?

Poruka od pelikana: “Vrijeme je da unesete neki pokret u svoj život, tako da energija može slobodno teći.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.