Slanje iscjeljujuće energije u prošlost

Znate li da se energija u Reiki energetskom tretmanu može poslati i u prošlost? Za to se koristi jedan Reiki simbol koji uspostavlja kontakt, tj. povezuje terapeuta i primatelja s događajem u prošlosti i time omogućuje slanje energije u prošlost. Iscjeljivanje se potom radi pomoću drugih Reiki simbola ili samo sa slanjem energije bez simbola i s vizualizacijama.

Energija neće promijeniti ono što se dogodilo, ali će vam pomoći iscijeliti traume, oprostiti sebi ili drugima te steći novu i zdraviju perspektivu na događaje koji su se dogodili. Svrha ovakvih tretmana je zapravo da se prekine negativan utjecaj prošlih događaja, pogotovo trauma, na vas sada i ovdje, na današnje događaje u vašem životu, na sadašnje odnose, osobni razvoj, karijeru, samoostvarenje i sve ostalo u sadašnjem trenutku.

Evo nekih ideja za što se sve može slati iscjeljujuća energija u prošlost:

  • za bilo koji konkretan traumatičan događaj (iscjeljivanje vaše boli i opraštanje sebi i drugima);
  • općenito sebi kao djetetu određene dobi ili svom “unutrašnjem djetetu” za podršku, utjehu i iscjeljenje;
  • na uzrok nekog sadašnjeg problema koji vuče korijen u prošlosti (ovdje čak ne morate znati koji je točno uzrok; dovoljna je namjera da se uzrok sadašnjeg problema iscijeli);
  • za slanje energije u ugodne trenutke prošlosti radi ohrabrenja i podrške za sadašnji trenutak i kao izraz zahvalnosti za dobre stvari u životu (širenje svijesti o bogatstvu koje već imate).

Ako ste Reiki praktikant drugog ili trećeg stupnja, jeste li kad radili s ovom tehnikom slanja energije u prošlost? Ako niste reikist, jeste li kada probali primiti tretmane za iscjeljivanje stvari u prošlosti?

Boris Pecigoš, Reiki majstor

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.