Ne brkajte granice i zidove

Ova žena je oko sebe izgradila utvrđenje i čvrsto se drži sve svoje imovine za koju misli da predstavlja dragocjenost. Zapravo, sakupila je toliko mnogo stvari s kojima se nakitila, uključujući perje i krzno živih stvorenja, da se u tom nastojanju pretvorila u rugobu.

Ova vas zen karta izaziva na suočavanje s onim za što ste vezani i za što osjećate da je toliko vrijedno da treba biti zaštićeno iza visokog i debelog zida. To ne treba biti veliki bankovni račun ili kutija puna nakita; to može biti nešto jednostavno poput zajedničkog vremena s prijateljem ili preuzimanje rizika da izrazite svoju ljubav drugom ljudskom biću. Poput zdenca koji je zapečaćen pa je voda postala ustajala od nekorištenja i jer nema protoka, tako i vaša materijalna i ona nematerijalna imovina gubi sjaj i postaje bezvrijedna ako je odbijate dijeliti s drugima.

Bez obzira što je to što grčevito držite, zapamtite da to ne možete ponijeti sa sobom u grob. Popustite svoj stisak i osjetite slobodu i širenje koje vam dijeljenje može donijeti.

Zen karta s jednostavnom, jasnom i direktnom porukom o škrtosti, zgrtanju materijalnih stvari i grčevitom vezivanju za njih, a sve zbog straha da neće biti dovoljno za vas. No, ne moraju to biti samo materijalne stvari. U širem smislu karta govori o bilo čemu što držite za sebe, iza zida, i ne dijelite s drugima, poput svog slobodnog vremena, ljubavi, znanja, iskustva, spoznaja, uvjerenja, stavova… Utvrda vas možda i štiti (ili samo tako mislite), ali kako iz te utvrde ništa ne može izaći, tako ništa ne može niti ući! Stvari koje ljubomorno čuvate postaju otrcane i bezvrijedne, a vi postajete ruglo, iako sami to vjerojatno ne vidite. Energija života ovdje ne teče.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.