Korak po korak

Ova zen karta vam daje konkretan savjet da situaciji koja vas sada zaokuplja trebate prići iz pozicije sadašnjeg trenutka i rješavati je korak po korak, onako kako stvari prirodno dolaze “same od sebe”. Ponekad, kada ste pod velikim pritiskom zbog nekog izazova ili problema, pokušavate pronaći krajnje rješenje ili se nadate konačnom pozitivnom ishodu. Ova karta sugerira da vam pažnja ne treba biti na tome, jer od šume nećete vidjeti drveće. Fokus morate zadržati na sadašnjosti i situaciji pristupati korak po korak, trenutak po trenutak, onako kako se ona prirodno razvija. Zapravo, trebate biti pasivni, ali budni promatrači i jednostavno reagirati u trenutku kada vam se ukažu otvorena vrata, bez da išta sami pokušavate ubrzati ili isforsirati.

Karta vas poziva da se maknete od svojih zaokupljenosti drugim mjestima i drugim vremenima te da ostanete budni za ono što se događa sada i ovdje. Život je golemi ocean u kojem se možete igrati ako odbacite sve svoje prosudbe, sklonosti i privrženosti detaljima vezanima uz svoje dugoročne planove. Onako kako dolazi, tako budite otvoreni prema onome što se pojavljuje na vašem putu. I nemojte se zabrinjavati ako se spotaknete ili padnete; samo odmah ustanite, otresite prašinu, dobro se nasmijte tome i nastavite dalje.

Osho kaže da možete biti u sadašnjosti samo ako niste ambiciozni – bez postignuća, bez želja da zadobijete moć, novac, ugled, pa čak i prosvjetljenje – zato što sve ambicije vode u budućnost. Samo neambiciozan čovjek može ostati u sadašnjosti. Onaj koji želi biti u sadašnjosti ne treba razmišljati, već samo promatrati i proći kroz zlatna vrata. Iskustvo će doći, ali ono ne treba unaprijed biti smišljeno.

U upitima klijenata znam primijetiti da u kompliciranim temama žude za tim konačnim rješenjem i potvrdom sigurnog ishoda. Ako je puno varijabli u igri, često će ispasti baš ova karta koja poziva osobu da se s pažnjom vrati u sadašnjost i da počne rješavati samo ono što SADA može napraviti, a onda će se i ostale komponente početi preslagivati i postupno se otvarati mogućnosti za njihovo rješavanje.

Pogledajte i video koji govori o ovoj temi iz drugog kuta:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.