Feniks kao animalni vodič

Duh feniksa je vrlo moćan. Ova mitska životinja sposobna je u potpunosti izgorjeti i potom uskrsnuti iz vlastitog pepela. To nije nimalo blag proces, ali on može dovesti do vrlo drastičnih i pozitivnih promjena zbog brisanja svih tereta iz prošlosti i započinjanja potpuno iznova.

Možda prolazite kroz sličan proces upravo sada ili vas to očekuje u bliskoj budućnosti. Međutim, nemojte se bojati. Čak i ako vam se to čini kao nešto vrlo turbulentno, vaša duša to zasigurno priziva. Feniks je hrabro i neuništivo biće, baš poput vas. Oni koji ga koriste kao saveznika, dovoljno su snažni da stvore brzu transformaciju u svom životu, brzo otpuštajući mrtve energije i pristupajući čitavom nizu novih prilika.

Zahvaljujući takvom odvažnom pristupu, mnoga se vrata mogu otvoriti odjednom. Nemojte da vas preopterete svi ti potencijali te odvojite malo vremena da proučite sve svoje mogućnosti. Ali jedini put naprijed jest – punom parom!

Poruka od feniksa: “Oslobodite se prošlosti i počnite iznova!”

Vođena meditacija za pomoć u tom procesu je ovdje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.