Dvostruka doza

Ovo je dvostruka doza! 🌳💦
Uzburkani brzaci rijeke koji će vas energetski pročistiti i osvježiti te stablo koje će vas uzemljiti i spojiti s duhom. I kad je stablo ovako uz samu vodu, tu su onda sva četiri elementa izbalansirana i snažna. Pitam se, kako netko može ne zamijetiti ovakvo posebno mjesto!?

I još nešto, koliko je važan trenutak prisutnosti! Da nisam bio prisutan, lako mi je ovo mjesto moglo promaknuti, ali ne samo taj put kada sam bio tamo 2015. godine, već zauvijek. Naime, to je bio trenutak dok je to stablo bilo živo uz vodu i dok je rijeka bila nabujala. Godinu dana kasnije ovo mjesto je nestalo… nema više stabla, a i rijeka se promijenila jer se upleo čovjek i izgradio ozidano korito.

Zahvalan sam ipak da sam prepoznao taj poseban trenutak u postojanju kada smo se tamo spojili ja, stablo i rijeka. Jednom i nikad više. Ali ipak… barem jednom!

P. S. Potražite velikog pauka dolje među korijenjem stabla. 🕷🙃

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.