Sve ste napravili, sad samo budno čekajte

Dođe vrijeme kada je čekanje jedina stvar koju možete učiniti. Sjeme je posijano, dijete raste u utrobi, oštriga omata zrno pijeska i pretvara ga u biser.

Ova vas karta podsjeća da je sada vrijeme kada je sve što se od vas traži to da budete jednostavno pozorni, strpljivi i da čekate. Žena naslikana na karti je upravo u takvom stanju. Zadovoljna, bez tragova zabrinutosti, ona jednostavno čeka. Kroz sve mjesečeve faze koje se izmjenjuju nad njenom glavom, ona ostaje strpljiva i toliko usklađena s ritmom mjeseca da je postala gotovo jedno s njim. Ona zna da je vrijeme da bude pasivna, dopuštajući prirodi da napravi svoje. Ali ona nije uspavana niti je ravnodušna; ona zna da je vrijeme da bude spremna na nešto značajno. To je vrijeme puno misterije, poput sati prije zore. To je vrijeme kada je čekanje jedino što treba činiti.

Trudnica odlično opisuje energiju ove karte – strpljivost i čekanje, znajući da ništa drugo ne trebate činiti, osim prepustiti prirodnom toku života da vas dovede do značajnog trenutka kojeg iščekujete. Nakon što ste učinili svoj dio, posijali sjeme (a ova karta sugerira da ste to zasigurno napravili), trebate se povući od daljnjeg aktivnog uplitanja ili forsiranja i jednostavno pričekati pravo vrijeme. I to je sve!

Ako vam je teško umiriti se i čekati, neka vam pomogne ova vođena meditacija:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.