Lisica kao animalni vodič

Lisica je suptilnog duha i sada bi mogla biti dobar primjer za slijediti. Ponekad brutalna iskrenost jednostavno nije najbolji pristup jer može ugroziti buduću komunikaciju. Ideja nije, naravno, da budete licemjerni ili manipulativni. No, moglo bi biti važno da prvo shvatite što točno osjećaju drugi prije nego što iznesete svoje mišljenje. Na taj način moći ćete razgovarati na nenasilan i konstruktivan način.

Duh lisice poziva vas da djelujete na suptilan način. Možda se sada suočavate s pitanjem kako postići tu osjetljivu ravnotežu – lagano nutkanje bi zapravo moglo biti učinkovitije od snažnog guranja, pogotovo ako ste usred nekih pregovora. Diplomacija i strategija u ovom su trenutku presudni i donijet će nove potencijale i pozitivne ishode.

Ne dopustite da vaš ego ili vaše emocije utječu na vas. Morat ćete biti hladne glave i pametni da biste odabrali odgovarajući pristup. Dajte sve od sebe da pronađete konsenzus.

Poruka od lisice: “Neka vam je draža suptilnost od brutalnosti. Koristite se diplomacijom za dobrobit svih.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.