Pas kao vaša životinja moći

Pas je simbol vodstva, zaštite i lojalnosti. Na galskom Cù (čita se ku), pas je druidima bio Zaštitnik misterija. Kao takav može biti strašan i opasan, ali ako su vaše namjere čiste, tada će vas Cù odvesti preko praga kroz tamu i vode nesvjesnog prema svjetlucavom carstvu božanskog. Moguće je da je došlo vrijeme da djelujete s duhom psa – da branite svoje vrijednosti i štitite ono što vi smatrate svetim.

Vjernost, povjerenje i lojalnost su vitalni elementi bliskih odnosa te je sada vrijeme da se fokusirate na te vrijednosti – da ih gradite u sebi i cijenite u drugima. Pas vas poziva da preispitate u kojoj mjeri su vam važne takve osobine kod svojih prijatelja ili ljubavnika te u kojoj mjeri ih vi i oni izražavate.

I nemojte zaboraviti da pas zna biti podčinjen i željan ugoditi čak i okrutnom gazdi pa tako lojalnost i vjernost u nekom odnosu mogu biti i neprikladne.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.