Slanje energije podrške u budućnost, unaprijed za neki događaj

Znate li da se energija u Reiki ili Ete energetskom tretmanu može poslati i unaprijed za buduće događaje? Za to se koristi jedan Reiki simbol koji uspostavlja kontakt, tj. povezuje terapeuta i primatelja s događajem u budućnosti i time omogućuje slanje energije u budućnost.

To može biti s namjerom stvaranja svijetle budućnosti, tj. željene slike sebe ili neke životne situacije. U tom slučaju znatno pomaže jasna vizualizacija te željene slike.

Energiju se može poslati i u neki konkretan predstojeći događaj za koji vam je potrebna podrška, npr. za poslovni sastanak, ispit, važan razgovor, date, put, liječnički pregled ili operaciju, i sl. Radili smo s klijentima na takvim stvarima i uvijek smo dobili vrlo lijepe povratne informacije gdje su nam klijenti potvrdili da su bili smireniji, koncentriraniji, da su dobro izveli ili obavili stvari, ili je ishod bio vrlo povoljan za njih.

Po tom principu radi i video “Instant Reiki seansa” koji sam programirao i energizirao u vrijeme snimanja i montaže, a on djeluje na slušatelje i dan danas. Uvjerite se i sami!

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.