Vrana kao animalni vodič

Vrana je saveznik svima onima koji vjeruju u magiju. Vrana je oduvijek bila povezana s okultnim i ezoterijskim praksama.

Kad vam se pojavi vrana, ona vas želi podsjetiti da je život jednostavno čaroban. U uzaludnom pokušaju da vas zaštiti, vaš um pokušava klasificirati, označiti, kategorizirati i racionalizirati svaki aspekt postojanja. Na kraju, ono što doživljavate može biti samo dosadan popis činjenica, unaprijed zamišljenih ideja i automatskog ponašanja. Kako dosadno!

Sada se trebate ponovno povezati s čarima Kreacije i s njenim misterijima. Nije li život čaroban kada prestanete uzimati sve zdravo za gotovo i kada osvijestite sva čuda kojima ste svakodnevno svjedoci? Biti živ, biti svjestan, biti sposoban razmišljati i voljeti… Popis čuda na ovom svijetu je beskrajan. A to je samo vrh ledenog brijega, jer ono što možete uočiti je zapravo vrlo mali dio beskonačnih složenosti Univerzuma. Zato se radujte što ste čarobna iskra svijesti u ovoj veličanstvenoj i tajanstvenoj orkestraciji.

Poruka od vrane: “Ne uzimajte sve zdravo za gotovo samo zato što izgleda poznato. Uočite čaroliju u svojem životu!”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.