Bršljan kao vaša biljka moći

Bršljan se od davnina povezuje s intoksikacijom koja potiče proročke sposobnosti, a koje su osobito tražili druidi, prije svega zbog kreativnosti kako bi njihov rad bio inspiriran od strane nečeg većeg od njihove puke osobnosti. Ova druidska karta bršljana, Eidheann na galskom, može značiti da vama dolazi takva inspiracija ili da je trebate potražiti i otvoriti se na nju.

Da biste bili prijemčivi morat ćete umiriti svoj um, što znači da prvo morate razriješiti bilo kakav konflikt ili konfuziju koja vas muči. Najbolji izlaz je direktno kroz središte problema, što znači da ćete morati zaroniti u dubine onoga što vas muči prije nego se toga oslobodite.

Bršljan cvate dosta kasno pa time na samom kraju sezone pruža odličan nektar i pelud pčelama, koje ga poprilično vole. No, ta njegova dražesna osobina je pritajena jer većina ljudi u bršljanu vidi samo njegovu destruktivnu silu – sposobnost da guši stabla, oštećuje zidove i obrasta vrtove.

I vi imate sposobnost da budete i destruktivni koliko i kreativni. Obje sile su potrebne da bi život cvjetao. Ova karta vas poziva da se preispitate jesu li te sile u vašem životu uravnotežene te ako u vašoj osobnosti ili odnosima dominira destruktivna strana da shvatite da morate nešto mijenjati u svojim obrascima ponašanja.

Inače, bršljan je iznimno žilava i snažna biljka, što vam pokazuje da ako uspijete u sebi kanalizirati njegove obje sile na prikladan način, da ćete mnogo lakše pristupiti svojoj urođenoj vitalnosti i ostvariti svoje ciljeve.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.