Losos kao animalni vodič

Kad vam se pojavi losos, vrijeme je da budete avanturističkog duha! Morat ćete biti odvažni i odlučni da krenete na putovanje svog života.

Vjerojatno često budete u iskušenju da izbjegavate rizike i prepreke, kao da vaše postojanje treba biti sa što manje problema. No, suočite se s tim da je život avantura, a s avanturama dolaze izazovi i prepreke. Oni će vaš život učiniti uzbudljivijim i inspirativnijim. Oni će vas natjerati da rastete. Bi li vas zaista zanimala priča u kojoj se ništa ne događa?

Dakle, čak i ako predstojeći događaji izgledaju zastrašujuće, došli su vam jer vas mogu naučiti nečem važnom. Nemojte se obeshrabriti, jer na kraju tog puta konačno ćete postati jači. Poput lososa koji koristi svu energiju da bi plivao uzvodno i postigao svoj konačni cilj, znajte da ste u mogućnosti pronaći potrebnu snagu i izdržljivost za ostvarenje života iz svojih najluđih snova. Unatoč zastrašujućim okolnostima, spremni ste se s njima sigurno i kreativno nositi. Vjerujte u sebe.

Poruka od lososa: “Napravite skok vjere! Budite hrabri, jer veći rizici će donijeti veće nagrade.”

Ova kratka vođena meditacija vam može pomoći napraviti prvi korak:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.