Reiki vodič: Položaji u Reiki samotretmanu, kako i gdje polagati ruke (video)

Ovaj video je prije svega za novake u Reikiju, one koji su završili prvi stupanj Reikija, da se podsjete na položaje u Reiki samotretmanu, položaje na koje se redom stavljaju ruke koje zrače energiju dok se Reiki radi samome sebi. No, bit će koristan i ostalim reikistima, jer osim što pokazujem položaje, govorim i o nekim cakama u radu s energijom, a koje ste moguće i zaboravili (ili niste ni čuli za njih kod drugih Reiki majstora).

Reiki grupi Borisa Pecigoša na FB-u se možete priključiti na sljedećem linku, ali prije slanja zahtjeva pročitajte pravila i uvjete ovdje.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.