Vrbovnik kao vaša biljka moći

Vrbovnik je simbol slobode, pjesništva i ratništva. Ništa ne evocira osjećaj slobode toliko kao pogled na čisto plavo nebo, a boja koja se dobiva iz bojadisarskog vrbovnika ima upravo takvu nijansu plave. Ova druidska karta je znak da sada žudite za nekim oblikom slobode, a to što je vrbovnik, Guirmean na galskom jeziku, istovremeno simbol i ratništva i narodnog pjesništva bardova, to vam daje naznaku kako ćete tu slobodu ostvariti.

Bard je u davna vremena bio druidski pripovjedač, pjesnik ili glazbenik. Svatko od nas u sebi nosi Barda, Kreativno Ja, pa ova karta sugerira da istinska sloboda dolazi tek onda kada svojoj kreativnosti dozvolite da se izrazi u potpunosti.

Ponekad će vam za to trebati energija ratnika, ne da biste povrijedili druge, već da se oboružate s agresijom, ambicijom i fokusiranom odlučnošću kako biste ostvarili svoj cilj. Bez tih osobina mogli biste lako zagušiti svoju kreativnost s brigom za potrebe drugih ili sa sumnjama o vlastitoj sposobnosti.

Vrbovnik vas podsjeća i da je važno imati pozitivan odnos prema slobodi – ne da razmišljate “od čega” se želite osloboditi, već da odredite “za što” želite slobodu.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.