Kit kao animalni vodič

Duh kita od vas traži da se uskladite sa svojom okolinom. Sve je vibracija. Ako vibrirate usklađeni sa svojim okruženjem, doslovno ćete se spojiti s njim i osjetiti bliskost i povezanost. Bit ćete više u miru i imati više razumijevanja i suosjećanja za ljude oko sebe. Osjećat ćete i da ste više uzemljeni i prisutni.

Da biste promijenili svoju vibraciju, kit vam nosi poruku da za to koristite zvuk i glazbu, jer su to savršeni alati za usklađivanje vibracije. Ne morate biti operna diva da biste sebi dopustili pjevanje. Nije uopće važno imate li kristalno jasan ili moćan glas. Ono što je važno je vibracija koju stvarate u svom tijelu dok vaš glas odjekuje. Na primjer, tiho pjevanje zvuka “OM” može biti vrlo učinkovito za smirivanje uma.

Slični efekti mogu se postići sviranjem nekog instrumenta ili jednostavnim slušanjem neke lijepe melodije. Dok to činite, ponašate se poput zvučne vilice, harmonizirate i strukturirate svoju energiju, a ono što je izgledalo kao kaos odjednom postaje lijepa partitura. Kažu da “glazba ima čar umiriti divlje zvijeri”.

Poruka od kita: “Koristite pjevanje i glazbu kako biste harmonizirali svoju vibraciju i uskladili se.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.