Kod se nad vas nadviju teški oblaci…

Možda su se nadvili tamni oblaci nad vaš “čarobni otok” pa pomišljate da više nikada nećete ugledati svjetlost niti će vam osvanuti novi, vedar dan. No, otok je i dalje tamo, obasjan.

Možda se sada tako osjećate u životu – ne vidite svjetlost već samo mračne oblake i oluju te sumnjate u mogućnost ponovnog dolaska na svoj “otok s blagom”, a stvari obavljate više-manje rutinski i automatski… jer morate. Bude tako ponekad… ili često.

Ali zašto ne biste napravili promjenu!? Potražili unutarnju svjetlost koja će vam dati nadu? Na vama je… i samo na vama! Probajte:

Fotografija: Boris Pecigoš, Pogled na otok Cres iz Rijeke

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.