Kopriva kao vaša biljka moći

Kopriva izgleda neugledno te izaziva pečenje ako je dodirnete, ali takva gruba vanjština skriva velike dobrobiti jer je to iznimna ljekovita biljka. Stoga ova druidska karta Feanntag može reflektirati osobu ili situaciju sa sličnim karakteristikama. Lako je odbaciti “bockave” ljude zbog njihove iritantnosti, no, takav karakter može sakrivati istinske darove. Ako pokušate ne uzimati njihovu iritantnost osobno te ako pokušate s njima komunicirati dublje i smislenije, možda se iznenadite s onim što vam oni mogu ponuditi.

Isti je princip i sa škakljivim situacijama – trebate otkriti govore li vam one da se povučete ili da ipak ustrajete, da simbolički uberete koprivu i podnesete nelagodu kako biste kasnije imali koristi od toga. Kopriva vam pokazuje da izgled može varati i da prvi dojam može biti pogrešan. Kopriva vas uči tajnama transmutacije, gdje iskustvo koje je inicijalno nelagodno transformirate u nešto vrijedno i dragocjeno.

Kopriva vam također poručuje da biste se trebali upustiti u neku avanturu u prirodi, ma koliko da vam se priroda čini opasnom ili neugodnom za duži boravak, pogotovo ako ste omekšali zbog urbanog načina života. Ako se energično uhvatite u koštac s njom, tek tada ćete se osjećati potpuno živima.

Također, zapitajte se što vas sada iritira u životu. Ponekad nećete ni zamijetiti da vas nešto smeta jer imate pozitivnu i susretljivu narav. Ali, kao što poslušate fizičke simptome iritacije, npr. kada se opečete na koprivu pa se nagonski odmaknete, tako biste trebali učiniti i s nekom osobom ili situacijom ako zamijetite znakove iritacije. U slučaju da ih ignorirate, osvijestite ih i otkrijte što vam oni govore i ukazuju li oni možda na nesklad zbog kojeg biste se trebali maknuti iz te situacije ili od te osobe.

I na kraju, ova karta vam može govoriti da biste vi trebali prestati biti toliko razdražljivi te otkriti uzrok vaše iziritiranosti umjesto da “režite” na druge.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.