Oprez! Vaš balon bi mogao puknuti…

Koliko mnogo ljudi poznajete koji su, baš kad su bili totalno preopterećeni, s previše projekata, s previše “loptica u zraku”, iznenada dobili gripu ili su pali i završili na štakama? To je baš nešto kao “loše tempiranje” majmunčića s iglom u ruci koji će uletjeti ovom “one-man-band” čovjeku na slici.

Vrsta stresa predstavljenog ovom kartom s vremena na vrijeme posjeti svakoga, ali perfekcionisti su posebno ranjivi na njega. Stvarate ga sami s idejom da se bez vas ništa neće dogoditi, pogotovo ne na način na koji vi to želite. Dakle, što vas tjera da mislite da ste tako posebni? Mislite li da sunce ujutro neće izaći osim ako osobno ne postavite alarm? Idite u šetnju, kupite nekog cvijeća i spremite si špagete za večeru – bilo što “nevažno” će poslužiti svrsi. Samo se maknite iz majmunovog dosega!

Stres, pritisak, preopterećenost, rastrzanost između više stvari, sklonost perfekcionizmu, forsiranje stvari ili ideja, nesposobnost delegiranja poslova i obveza, preuzimanje svega na sebe, želja za ugađanjem svima pod cijenu zapostavljanja sebe, trubi se uvijek u istu trubu bez kraja, zaboravljanje na odmor i male, zabavne stvari u životu, opasnost od “pucanja po šavovima” koje se može manifestirati i kao bolest, potreba za odmorom, treba “stati na loptu” – sve su to teme ove prilično jednostavne i jasne zen karte. Pogledajte gdje se pronalazite!

Idealna vođena meditacija za oslobađanje od stresa i ideja nametnutih umom je ovdje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.