Znakovi ili pareidolija?

Tražite li smisao tamo gdje on ne postoji? Skloni ste pridavati kozmičko značenje i najmanjoj pojavi koju sretnete na svom putu? Čuvajte se toga jer postoji psihološki fenomen koji se naziva pareidolija, a označava sklonost uma da daje smisleno značenje nesuvislim ili amorfnim oblicima. Sigurno ste to mnogo puta doživjeli gledajući “životinje” u oblacima.

A i ova fotografija kamena s plaže će nesumnjivo kod nekih od vas izazvati vrlo jasne asocijacije, zar ne?

U vođenju kroz život vrlo je važno da možete jasno razlučiti pareidoliju od stvarnih znakova vašeg duhovnog vodstva koji bi vas trebali usmjeriti, jer ćete, ako niste razumno kritički prema takvim pojavama, pošteno zaglibiti i odlutati…

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.