Jaglac kao vaša biljka moći

Jaglac se oduvijek povezivao s romantičnom ljubavlju i novim počecima jer je među prvim cvjetovima koji se pojavljuju nakon zime. Ova druidska karta označava da u vaš život ulazi nova ljubav ili svježi dašak nježnosti u već postojećem odnosu. Odnosi imaju svoja doba, baš kao i priroda, i bez obzira koliko ste dugo s nekime još je uvijek moguće da započnete novi ciklus.

No, pripazite! Potraga za romantičnom ljubavlju može vas lako odvesti u zamku iluzije i samozavaravanja. Suvremena kultura vas nastoji uvjeriti da niste potpuni ako niste u strastvenoj ljubavnoj vezi koja je poput bajke. Zapitajte se u kolikoj mjeri nastojite naći ispunjenje kroz drugo ljudsko biće, a koliko kroz sebe same?

Osim ljubavi, duh jaglaca, Sòbhrag na galskom, nagovještava buđenje kreativnosti unutar vas. Jaglac je cvijet Barda, a svatko od vas u sebi nosi Barda koji čezne za pjevanjem pjesme vaše duše i za pripovijedanjem priče vašeg srca.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.