Majstor svog života

Zen karta Majstora sugerira da ste na nekom polju dosegli točku majstorstva, da ste postali majstor svog života, onaj koji konce svog života drži u svojim rukama i koji preuzima odgovornost za svoj život.

Majstor (eng. Master) po zenu nije gospodar (eng. također master) nad drugima već gospodar nad samim sobom. Svaka njegova gesta i svaka njegova riječ odražavaju njegovo prosvijetljeno stanje. On nema osobnih ciljeva, niti želja da bilo što bude drugačije od onoga kako jest. Učenici se okupljaju oko njega ne da ga slijede već da upiju njegovo prisustvo i da budu inspirirani njegovim primjerom. U njegovim očima oni nalaze odbljesak vlastite istine, a u njegovoj tišini lakše zapadnu u tišinu vlastitog bića. Majstor željno dočekuje učenike ne zato da im bude vođa, već zato što ima toliko toga za podijeliti. Zajedno oni stvaraju energetsko polje koje podupire jedinstvenost svakog pojedinca u nalaženju svoje vlastite istine.

Ako možete naći takvog majstora koji će vam pomoći i usmjeriti vas na put većeg ispunjenja, blagoslovljeni ste. A ako ne, nastavite s potragom. Usvojite znanja od učitelja i nazovi-majstora i zatim nastavite dalje, odlijepite se od nazovi-učitelja koji oko sebe vole okupljati sljedbenike, ili od terapeuta koji vole stvarati klijente ovisne o njihovim uslugama, te krenite dalje u istraživanje sebe samih i u potragu za pravim majstorom, kojeg možda na kraju pronađete u samima sebi.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.