Tuljan kao vaša životinja moći

Dan nan Ròn – pjesma tuljana – uznemiruje i plaši mnoge koji je čuju. Njihovo žalopojno i gotovo ljudsko glasanje do srži uznemiruje srca onih koji ih slušaju. To je poziv iz mora, iz dubina nesvjesnog. To je zov iz voda našeg rođenja, naših početaka na Zemlji.

Možda se plašite tog zova jer osjećate kao da ćete se utopiti u vlastitim osjećajima koji vas sada preplavljuju. No, nemojte dozvoliti da vaš um zarobi vaše srce i sputa osjećaje. Ako se otvorite pozivu vašeg nesvjesnog, vaših ženskih energija, vaših snova i čežnji, to će vam donijeti željenu promjenu, iscjeljenje i ljubav u vaš život.

Ako ste sada suočeni s nekom dilemom, duh tuljana vam govori da odluku donesete iz srca na temelju svojih najdubljih osjećaja koji izviru iz voda vašeg nesvjesnog. Duh tuljana priziva vaše srce, istinsku ljubav, ljudskost i dobrotu. Ako se trenutno i osjećate sami i usamljeni, poput tuljana na nekoj obali, znajte da dolazi vrijeme plime koja će vas odvesti nazad u vode kojima pripadate.

Da biste se jasnije čuli, vodite se ovom meditacijom:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.