Pauk kao animalni vodič

Majka Pauk je vrlo moćan životinjski duh (“animal spirit”). Daleko je ona od one ružne slike koja se obično koristi da je se prikaže, jer ona je majstorski stvaralac. Pauk je sigurno jedan od najtalentiranijih arhitekata prirode koji simbolizira umjetnost i kreativnost.

Pauk vas sada ohrabruje da se izrazite u kreativnom obliku. Podsjeća vas i da ste kreator svog života. Svi stalno tkamo složene mentalne, emocionalne i društvene obrasce. Kako izgleda vaša mreža? Jasno i strukturirano? Ili grubo i neuredno? Možda je vrijeme da iskoristite svoju kreativnu snagu kako biste vratili sklad u svoj život i opet se usredotočili na ono što je važno. Kao tvorac svoje stvarnosti imate moć svjesno tkati život iz svojih snova. Zatražite od duha pauka da vas vodi u tom procesu.

Kao sporedna simbolika, pauci su i predivni roditelji puni ljubavi. Neke se vrste ne ustručavaju ponuditi čak i svoje tijelo da bi se njihove bebe mogle nahraniti. To je zasigurno najveća žrtva koju bi jedna majka mogla dati svojoj djeci! Zato sljedeći put kada u svojoj kući vidite pauka, nemojte ga ubiti. Zahvalite mu na kreativnoj poruci koju vam prenosi i ako ga ne želite imati kao svog gosta, nježno ga izbacite van kuće.

Poruka od pauka: “Vi ste arhitekt svog života. Budite kreativni!”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.