Imela kao vaša biljka moći

Obraća vam se duh imele koju keltski druidi nazivaju Druidh-Lus i koja ima značajnu simboliku tijekom zimskog solsticija – najduže noći nakon koje dolazi svjetlo, rast i plodonošenje.

Tako je i sada! Ova poruka nagovještava da je došao kraj nekoj “dugoj noći” u vašem životu te da se nazire kraj nekog problema ili određenih teškoća jer se svjetlost i u zimskom solsticiju nanovo rađa te započinje novi ciklus rasta.

Imela u zimskom druidskom ritualu također simbolizira rađanje unutrašnjeg djeteta. Kako dijete traži brigu i njegu nakon rođenja, tako sada i neki vaš projekt ili nova situacija u vašem životu zahtijevaju pažnju, brižnost i strpljivo njegovanje s ljubavlju dok polako rastu i napreduju.

Ako hodate u mraku, tražeći put, smjer ili svjetlost, imela vas podsjeća da morate stajati čvrsto s obje noge na zemlji te da ćete vodstvo i inspiraciju pronaći samo unutar sebe, a odluke morate donijeti sami, oslanjajući se na vlastitu mudrost i intuiciju. To može biti teško i možete se osjećati usamljeno, no, u ovom trenutku to je dio vašeg duhovnog puta kojeg morate proći sami.

A ako sada osjećate manjak inspiracije ili određenu neplodnost, sjetite se da svjetlost počinje ponovo rasti tek nakon najvećeg mraka. Imela je znak da ako ste sada u takvom periodu “suše” da ga prihvatite bez opiranja kao dio prirodnih ciklusa, jer će se i to uskoro početi mijenjati.

Podržite se u svim ovim stanjima kroz sljedeću vođenu meditaciju:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.