Novi početak

Kažu da smo na dobrom putu kad se upitamo “Ili sam ja lud ili su oni ludi!?”. Ili kad nam um konstatira “Mora da sam lud kad ovo činim!”.

Ova zen karta ukazuje na to da ako u ovom trenutku vjerujete svojoj intuiciji i osjećaju “ispravnosti” glede određenih stvari, onda ne možete pogriješiti. Vaši postupci drugima mogu izgledati “ludi”, ili možda čak i vama samima ako ih pokušavate analizirati racionalnim umom. Ali, nulta pozicija na kojoj se Luda nalazi “broj je bez broja” gdje su vodilje povjerenje i nevinost, a ne skepticizam i prošla iskustva.

Svako putovanje započinje, ne prvim korakom, već idejom i namjerom rođenom u duhu. Karta Lude, označena nulom, opisuje tu kvalitetu – početak novog putovanja u nepoznato, s potpunim povjerenjem u svoje unutarnje impulse, u intuiciju kojom naše biće upravlja brodom koji se zove “ja” na rijeci života, a s ciljem stjecanja novih iskustava otvorenog srca, oslobođenog racionaliziranja maglovitog uma opterećenog uvjerenjima, strahovima i projekcijama okoline.

Karta nosi vrlo lijepu i pozitivnu poruku, označava početak nečeg novog (s opaskom da put može biti vijugav i ne uvijek ugodan), upozorava na potrebu prepuštanja novom sa smjelom odvažnošću i vjerom u život, govori o potrebi slušanja srca, intuicije i unutrašnjih impulsa, a ne hladnog i proračunatog analitičkog razmišljanja.

Luda je lud za okolinu. Lud je i za naš skeptičan um okovan krutim pravilima, navikama i uvjerenjima. Stoga ova karta nosi i poticaj da preispitamo sebe što dominira našim odlukama, a ujedno daje i savjet ili upozorenje: ako to nije srce i intuicija već um, onda imamo problem na kojem trebamo poraditi, za što će biti potrebna smjelost, hrabrost i odvažnost.

Iz trenutka u trenutak i sa svakim korakom Luda ostavlja prošlost iza sebe. On sa sobom ne nosi ništa drugo do vlastite čistoće, nevinosti i povjerenja, simboliziranih bijelom ružom u njegovoj ruci. Uzorak njegove odjeće sadrži boje sva četiri elementa tarota što ukazuje da je u harmoniji sa svim što ga okružuje. Njegova intuicija je na vrhuncu izoštrenosti. U ovom momentu Luda je podržan od svemira da napravi skok u nepoznato. U rijeci života avanture čekaju na njega.

Ako osjećate da ova zen karta govori baš vama i želite se podržati u tom prvom koraku prema novome, onda svakako pratite ovaj Borisov video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.