Usamljenost vs. samoća

Kad u svom životu nemate “onog nekog posebnog” možete biti ili usamljeni ili uživati u slobodi koju imate jer ste sami. Kad ne nalazite podršku u drugima za svoje istine koje snažno osjećate, možete se osjećati izoliranima i ogorčenima ili slaviti činjenicu da je vaša vizija dovoljno jaka da preživi čak i moćnu ljudsku potrebu za odobravanjem od strane obitelji, prijatelja ili kolega. Ako se upravo sada suočavate s takvom situacijom budite svjesni toga na koji način odabirete gledati svoju samoću i preuzmite odgovornost za izbor koji ste donijeli.

Kad ste sami vi niste sami već ste usamljeni – a velika je razlika između usamljenosti i samoće. Kad ste usamljeni razmišljate o drugome, nedostaje vam drugi. Usamljenost je negativno stanje. Osjećate da bi bilo bolje da je drugi ovdje – vaš prijatelj, vaša žena, vaša majka, vaš voljeni, vaš suprug. Bilo bi dobro da je drugi ovdje, ali drugog nema.

Usamljenost je odsutnost drugog. Samoća je prisutnost sebe. Samoća je vrlo pozitivna. Ona je prisustvo, prisustvo koje preplavljuje. Tolike ste puni prisutnosti da možete ispuniti cijeli svemir svojom prisutnošću i ne postoji potreba za bilo kim drugim.

Skroman lik na slici sjaji svjetlošću koja izvire iz njegove nutrine. Jedan od najznačajnijih doprinosa Gautama Bude duhovnom životu čovječanstva bilo je inzistiranje od njegovih učenika da “budu svjetlo samima sebi”. Na kraju, svatko od nas mora unutar sebe razviti sposobnost da pronađe put kroz mrak bez bilo kakvog pratitelja, karte ili vodiča.

(Osho)

Usamljenost vam može dodatno pojačavati vaša zakačenost na neku osobu od koje ne dobivate ono što biste htjeli, ili koja vas je ostavila ili otišla iz vašeg života. To je znak da ste se vezali za nekoga na toksičan način, ne samo na emocionalnoj razini već i na energetskoj. Tada biste svakako trebali napraviti energetski tretman kidanja toksičnih vezanosti. Boris o tome govori u sljedećem videu:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.