Bob kao vaša biljka moći

Bob, tj. keltski bob, Pònair, kako su ga zvali druidi, simbol je plodnosti i ponovnog rođenja. Mladice podsjećaju na falus, a dozrele bobe sliče na embrio. Stari narodi su vjerovali da je bob u direktnoj vezi sa svijetom mrtvih te da kroz šuplje stabljike duhovi umrlih ponovo dolaze na ovaj svijet.

Iz toga proizlazi njegova simbolika ponovnog rađanja. Nešto što ste mislili da je mrtvo ponovno se vraća u vaš život u nekom novom obliku, odnos za koji ste mislili da je završio može se iznenada obnoviti ili neki projekt kojeg ste davno odbacili može iznenada početi donositi dobre rezultate na neočekivan način.

Osim toga, duh keltskog boba vas poziva da iskusite zemaljsku dimenziju na vrlo senzualan način koji traži doslovno seksualno izražavanje, a tek potom i artističko ili umjetničko (jer je ono izraz seksualne, tj. stvaralačke energije).

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.