Panda kao animalni vodič

Duh pande vam dolazi kako bi vas podsjetio da je vašem životu potrebna ravnoteža. Poput simbola za yin i yang, crno-bijelo krzno pande simbolizira ravnotežu. Osjećate li se prazno ili nedovoljno uzemljeno? Ili ste tjeskobni i iscrpljeni? Prekomjeran rad nije bolji od odugovlačenja. Hiperaktivnost nije bolja od lijenosti. Sve je pitanje ravnoteže.

Održavanje uravnoteženog života je poput gradnje kule od karata. Svaki dio mora na jednak način podržati ostale jer će se u suprotnom cijela struktura s vremenom početi njihati i na kraju će se urušiti. Biti intelektualan, fizički orijentiran, razigran, ozbiljan, društven, u osami, duhovan ili s nogama čvrsto na zemlji… sve to nije kontradiktorno; sve se to međusobno nadopunjuje i podržava.

Dakle, ako ste se u posljednje vrijeme previše fokusirali na jednu vrstu aktivnosti, imat ćete koristi ako varirate svoju pažnju na različite aspekte svog života. Istražujući sve facete postojanja, osjećat ćete se mnogo uravnoteženije i utemeljenije.

Poruka od pande: “Pronađite ravnotežu između različitih aspekata svog života.”

Vođena meditacija za postizanje ravnoteže i za uzemljavanje i centriranje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.