Svježina vatre svjesnosti

Veo iluzije ili maya, koji vas je sprječavao da stvarnost percipirate onakvom kakva jest, počinje sagorijevati. Ta vatra nije uzavrela vatra strasti, već osvježavajući plamen svjesnosti. Kako veo izgara tako postaje vidljivim vrlo ugodno i nevino lice Buddhe.

Svjesnost koja u vama upravo raste nije posljedica nekog svjesnog “rada”, niti postoji potreba da se “trgate” kako bi se nešto dogodilo. Bilo kakav možebitni osjećaj da tapkate u mraku sada se rastvara ili će se uskoro rastvoriti. Dopustite si da se smirite i zapamtite da ste duboko unutar sebe samo svjedok, vječno tih, svjestan i nepromijenjen. Otvara se kanal od oboda aktivnosti prema središtu svjedočenja. To će vam pomoći da postanete nevezani, a nova svjesnost će podići veo s vaših očiju.

Kako biste se smirili i povezali s “Buddhom” u sebi, vodite se ovom meditacijom:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.