Suručica kao vaša biljka moći

Suručica (končara) je jedna od najsvetijih druidskih biljaka koja se koristila za siguran prijelaz iz jednog stanja postojanja u drugo, npr. iz dječaštva u zrelo doba, na vjenčanjima kao mirisni sastojak medovine koja se nudila mladencima, kao cvjetni dar u pogrebnim ceremonijama i općenito u obredima inicijacije. Druidi su je nazivali Crios Chuchulainn.

Ova karta je mogući znak da je došlo vrijeme slavlja i promjene. To dvoje nije u suprotnosti, jer su druidi smatrali da je svaka promjena obilježje da smo živi te da je najbolji način prihvaćanja promjene taj da je se slavi, što simbolizira slatkasti bademasti miris suručice tijekom njene ljetne cvatnje.

Bilo da sada napuštate posao, partnera ili poznato okruženje, ili se pak udružujete s nekime i ulazite u nešto novo, suručica je podsjetnik da je najbolji način da prihvatite promjenu taj da je slavite s iščekivanjem transformacije koju vam taj prijelaz donosi.

Ova karta može označavati i da je sada za vas važno da formalno obilježite neki događaj u vašem životu ili životima vaše obitelji ili prijatelja, a koji pokušavate ignorirati, poput preseljenja, ostvarenja značajnog projekta, dosezanja određene životne dobi, neke godišnjice i slično.

Suručica je također podsjetnik da slavite i one stvari koje su u vašem životu stabilne i trajne. Rutina i jednolikost vam se možda čine zatupljujućima, ali one vam mogu pružiti temelj za razvoj vašeg karaktera, pogotovo ako na drugim područjima nastupaju promjene.

U svemu tome se možete podržati s ovim videom:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.