Energetski tretmani – za što i kako?

Energetski možemo raditi na vašim najrazličitijim potrebama i područjima života, kao što su: fizičko zdravlje, stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, uklanjanje toksičnosti među ljudima, kidanje toksičnih vezanosti (raspetljavanje loših odnosa, uklanjanje negativnih vezanosti za osobe, stvari ili situacije), iscjeljivanje prošlih trauma, uklanjanje negativnih energija iz aure i postavljanje zaštite na osobu, energetsko čišćenje i zaštita prostora (kuće, stana, ureda ili zemljišta), rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje kristala, nakita, slika i drugih predmeta, slanje energije u predstojeće događaje za podršku, energetska pomoć umirućima, itd.

U radu se najviše služimo s energetskom tehnikom Reiki, ali vrlo često uključujemo i druge pristupe (Ete tehniku).

Reiki je poznata energetska tehnika opuštanja, iscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu. Oslanja se na rad s univerzalnom kozmičkom energijom (ki, chi, prana ili orgon). Porijeklom je iz Japana.

Ete je drevna tehnika rada s energijom koju smo nas dvojica slučajno otkrili u meditacijama i kroz vizije i fizičko prisustvo na jednom posebnom mjestu u Makedoniji. Ete se prvenstveno oslanja na tzv. tamnu energiju koja čini esencijalno tkivo univerzuma, a u terapiji se upija u tkivo ili auru i na sebe preuzima bol, bolest i druga negativna stanja, a nakon toga se raspršuje pod utjecajem energije sunca. Ete je moćna sinergijska tehnika koja povezuje tamnu energiju, Reiki, energije zemlje, zmijske energije, moć svjetlosnih piramida, energiju sunca, terapijsko djelovanje viska ili biotenzora i druge elemente (o pojedinim elementima takvog rada smo već pisali u zasebnim člancima ili snimili videa i vođene meditacije).

Energetsku podršku i iscjeljivanje radimo kroz seriju od četiri energetska tretmana na daljinu, četiri dana za redom, a dalje po potrebi i ovisno o željenom cilju.

Ako imate konkretan cilj ili problem, javite nam se za dogovor energetskih tretmana. Ukoliko niste sigurni što vam treba ili koji bi pristup bio najbolji za vas, zakažite prvo termin za orijentacijsko savjetovanje ili napravite detaljnu radiestezijsku analizu svog zdravstvenog, emocionalnog, energetskog i duhovnog stanja.

Boris i Sasho

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.