Orao kao animalni vodič

Orao leti visoko i vidi širu sliku. To i vama može pomoći da dobijete bolji pregled vaše trenutne situacije. Lako je izgubiti se u malim detaljima, posebno kada se suočite s preprekama i želite isplanirati svaki korak i predvidjeti svaku posljedicu kako biste izbjegli one neželjene. No, pretjerano razmišljanje uglavnom dovodi do vrlo kratkovidnog pristupa gdje vaše misli mogu postati opsesivne i ponuditi vam vrlo usko razumijevanje procesa kroz koji prolazite.

U takvim je okolnostima ključno zaustaviti se, zakoračiti unatrag i steći širi pogled na situaciju. Važno je razumjeti svačije gledište i promatrati sve sile na djelu, jer će vam to omogućiti da dođete do kreativnijeg rješenja. Kad vidite širu sliku, lakše je pronaći konsenzus u kojem sve strane pobjeđuju.

S odmakom možete vidjeti i cijelu priču koja se upravo odvija i skrivene blagoslove koje sadrži. Tada ćete biti svjedok da su stvari savršeno posložene. Jednom kada priča bude u potpunosti napisana, vjerojatno nećete htjeti mijenjati niti jedan njen redak.

Stoga, poput orla podignite svoju vibraciju, raširite krila i odmaknite se od sve drame koja vas okružuje. Osjećat ćete se emocionalno odvojenima i steći ćete potrebnu jasnoću.

Poruka od orla: “Letite visoko i promatrajte situaciju iz šire perspektive.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.