Pustolovni duh

Kao djeca vjerovali ste da je sve moguće, da je sve ostvarivo, svaki vaš naum, želja i čežnja, zar ne? No, pod negativnim utjecajem svijeta odraslih s vremenom ste izgubili to povjerenje u život i vlastitu moć stvaranja i samoostvarivanja u materijalnom svijetu. Ova zen karta govori o povratku toj vještini koju ste vjerojatno izgubili.

Kada doista imate pustolovni duh tada se krećete poput ovog djeteta. Puni povjerenja idete korak po korak iz tame šume prema duginoj svjetlosti, povučeni u nepoznato svojim osjećajem znatiželje.

Avantura zbilja nema ništa s planiranjem i zemljopisnim mapama, programima i organizacijom. Ova zen karta predstavlja to umijeće koje vam se može pojaviti bilo gdje – kod kuće ili u uredu, u divljini ili u gradu, tijekom kreativnog projekta ili u vašim odnosima s drugima. Kad god se krećete prema novom i nepoznatom s duhom povjerenja kao u djece, bezazleno, otvoreno i ranjivo, čak i najmanja stvar u životu može se pretvoriti u najveću pustolovinu.

Uhvatite Borisovu ruku da vas povede iz tame šume prema svjetlosti kroz sljedeću vođenu meditaciju:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.