Gušter kao animalni vodič

Duh guštera je povezan sa snovima. Snovi su moćno sredstvo za istraživanje nesvjesnog uma i razumijevanje najdubljih obrazaca ponašanja. Snovi su bogati simbolima i porukama koje vas mogu nadahnuti i voditi.

Dakle, sada je vrijeme da obratite više pažnje na svoje snove. Kad odlazite u krevet, napravite jasnu namjeru da vam dođu snovi koji će vas voditi kroz izazove sa kojima se sada suočavate. Dio vas već ima sve odgovore, samo ih morate osvijestiti i povezati kroz snove koje već ionako sanjate.

Ako se ujutro ne možete sjetiti snova, držite bilježnicu pored kreveta pa tijekom noći, odmah nakon sna, zapišite samo nekoliko ključnih riječi koje će vam ujutro pomoći sjetiti se snova. Možda možete istražiti i tehnike lucidnog sanjanja, jer će one uvelike poboljšati vaše snove i svakodnevni život.

Poruka od guštera: “Obratite pažnju na svoje snove i koristite svoju intuiciju da ih protumačite.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.