Balans srca i razuma

Djelujete li iz vlastitog srca u povezanosti s intuicijom i uvidima kroz “treće oko”? To nije djelovanje na temelju puke emotivnosti i emocija koje mogu poprimiti i ugodne i neugodne oblike te su obično impulzivne i slijepe. To je djelovanje iz svijesti ljubavi, ljubavi prema sebi, životu i drugima. Ova zen karta vas savjetuje da živite slijedeći svoje srce i da si dopustite radost u životu.

Osim toga, poziva vas da se zapitate postoji li kod vas sklad srca i uma.

Oslanjate li se previše na um i racionalno razmišljanje, secirate li svaku stvar koja vam se događa u životu, tražite li samo materijalne dokaze koji zadovoljavaju intelekt? Tada je poruka karte da se trebate više povezati s vlastitim srcem, zaviriti u njega i osluhnuti što ono ima za reći.

Ako ste pak vođeni kroz život isključivo emocijama koje vam tada obično izmaknu kontroli, karta savjetuje da pokušate svaki impuls koji dolazi iz “srca” ipak profiltrirati kroz sito razuma.

U svakom slučaju, traži se ravnoteža ta dva aspekta da biste mogli voditi ispunjeniji život.

Vjerojatno se često nađete u raskoraku između onog prema čemu vas srce vuče i onog što vam razum govori. Obično je srce to koje je bliže istini, iako ni to ne mora predstavljati apsolutnu istinu vašeg bića. Srce i emocije su “bliže” suštini našeg postojanja koje nazivamo biće (ili duša), nego što je to razum. To je razlog zašto delfini na slici iskaču iz srca prema glavi. To je smjer kojim biste trebali donositi odluke.

Da biste uravnotežili ta dva aspekta kad se nađete u razdoru između srca i razuma, predlažemo vam sljedeće vođene meditacije:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.