Mandragora kao vaša biljka moći

“Mandragora, mandragora, udaj me za mjesec dana”, pjevale su djevojke uz korijenje mandragore koje su sakupile uz pomoć starih čarobnjaka. Mandragora je poznata kao biljka koja ima magična svojstva da privuče ljubav, plodnost, bogatstvo i moć te da otjera zle sile, bolest i lošu sreću.

Ipak, njeno najizrazitije medicinsko svojstvo je ublažavanje boli (anestezija). Ako vam se pojavila ova druidska karta, to je znak da biste se trebali zapitati kako sada možete ublažiti bol kod sebe ili kod nekog drugoga iz vašeg okruženja. Bol može biti fizičke, emocionalne ili mentalne naravi. Kako god, vaša gesta može biti vrlo jednostavna, poput otvorenog povjeravanja svom prijatelju ili suosjećajnog slušanja njegovih problema. Ovo čak može biti i poziv da se počnete baviti nekim poslom kojem je cilj smanjenje patnje kod drugih bića.

Mandragora je također simbol bogatstva i velike sreće. Pojava ove karte može signalizirati dolazak pozitivne faze u vašem životu ili da će vam se obilno vratiti sjeme sreće koje ste nekad davno zasadili u nekome drugome.

Kao afrodizijak, Mandrag, kako su je nazivali druidi, je znak da u vaš život ulazi ljubav ili da započinjete izrazito plodnu fazu u svom fizičkom ili duhovnom životu.

Mandragora je čarobni “pojačivač” ljubavi, plodnosti, bogatstva i moći. No, u većim količinama ona je otrovna, kao i velebilje (bunika, beladona) koje se vidi na slici iza mandragore. Stoga je ovo poziv i na oprez da ne postanete pretjerano fokusirani, opsjednuti i zaluđeni nekom idejom ili potrebom, jer će takvo stanje zatrovati vaš život i vaše odnose.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.