Unutarnja zaleđenost

Ako vam se ova zen karta pojavila na vašem zidu to je siguran znak da se SADA u nekom aspektu života skrivate od svojih pravih osjećaja i da ste oko sebe izgradili obrambeni bedem kojeg možda uopće niste svjesni. On ne samo da vas štiti od moguće povrede, već vas sprječava i da vam se ljudi približe i pruže vam ljubav i pažnju. Uzrok tome je neka emotivna povreda ili trauma iz bliže ili dalje prošlosti, a s kojom se još niste suočili, proradili je i otpustili, već je i dalje nosite na duši i srcu.

Lijek je zapravo vrlo jednostavan – zavirite u sebe, suočite se s boli i dopustite si da vas preplavi tuga. Kada počnu teći suze to je znak da je iscjeljenje u tijeku i da mu trebate dati vremena koliko god je potrebno. Bolje je plakati nego dozvoliti da rana izjeda srce i dušu, stvarajući gorčinu, pa da starost dočekate kao usamljeni, čemerni i čangrizavi starci od kojih svi bježe.

U našem se društvu pogotovo muškarce uči da ne plaču, da slože hrabar izraz lica kada su povrijeđeni i da ne pokazuju svoju bol. Ali i žene mogu upasti u tu stupicu te svatko od nas u ovoj ili onoj situaciji može osjećati da je jedini način da preživi zatvaranje svojih osjećaja i emocija kako ne bismo ponovno bili povrijeđeni. Ako je naša bol osobito duboka možemo je pokušati sakriti čak i od samih sebe. Zbog toga možemo postati hladni i ukočeni jer duboko u sebi znamo da samo jedna mala pukotina u tom ledu može osloboditi povredu da opet poteče kroz nas.

Suze u bojama duge na licu ove osobe sadrže ključ za bijeg iz ove izolacije (*na engleskom igra riječi: ice = led; ice-olation se izgovara slično kao isolation = izolacija). Suze i samo suze imaju moć otopiti led. U redu je plakati i ne postoji razlog zbog kojeg biste se trebali sramiti svojih suza. Plakanje vam pomaže otpustiti bol, dozvoljava vam da budete nježni sa sobom, i na koncu, pomaže vam da zacijelite rane.

Jedna vođena meditacija koja vam može pomoći otopiti led oko vas ili vašeg srca, tj. zbaciti oklope, nalazi se ovdje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.