Znakovi na putu?

Ponekad odgovori koje tražite dođu u obliku znakova i simbola. No, nisu znakovi i poruke SVE što putem vidite, kako prečesto viđam to kod ljudi koji svaku bubu koja sleti pred njih ili niz istih brojeva na registarskim tablicama ili satu tumače kao neki znak (znak čega???). Znak je znak samo ako ga točno razumijete, ako MOMENTALNO rezonirate s njim i u sebi osjetite titraj, prepoznavanje i jasnoću.

Ako o znaku morate razmišljati to nije znak, to se onda samo vaš um igra s vama. I ako znak tumačite samo kao “poruku anđela” (kakvu poruku???), žao mi je, ali to nije to. Pomisao “to je znak da neko više duhovno biće brine o meni” je također samoobmanjivanje, ne u smislu da možda netko stvarno ne brine o vama, već, koja je svrha toga za vas SAD!??

Kad sam u prirodi, znakovi su česti… Jednom sam na Učki pronašao jelenov rog nakon što sam tog jutra izvukao kartu jelena za sebe s porukom koja je rezonirala s temom koja me okupirala tih dana. Isti dan sam izvukao kartu sa simbolizmom jelena, naišao na tragove jelena, a potom našao i njegov rog. Takvi znakovi ne ostavljaju sumnje. Ostalo često bude navlačenje značenja koje nam odgovara…

I da vas utješim, i sam sam često bio žrtva vlastitih obmana, dok nisam osvijestio što si radim i da mi to nimalo ne pomaže u životu. Zato danas sa sigurnošću zbog vlastitog iskustva tvrdim da nije znak sve što vidite! Opsesivno oslanjanje na znakove je put u život u pasivnosti, nekreativnosti i nepoduzetnosti. Umjesto na sebe, oslanjate se na znakove “odozgo” – i zato stojite na mjestu.

Pogledajte i video o komunikaciji s višim Ja:

A potom napravite ovu vođenu meditaciju za kontakt s duhovnim vodičima, ONDA kada vam je potreban znak ili odgovor:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.