Gospin plašt kao vaša biljka moći

Gospin plašt ili vrkuta je simbol ženske energije. Ova druidska karta vas poziva da se dublje povežete sa ženskim principom u svom emocionalnom ili psihološkom životu. Možda pristupate životu ili odnosima na suviše analitičan ili objektivan način, a koji vam više ne služe na korist. Stoga je sada vrijeme da se otvorite na odnose i način gledanja na stvari koji su manje predvidljivi, a ponekad čak i neobuzdani, jer će vam to donijeti čudesa u vaš život.

Galsko (keltsko) ime gospinog plašta je Copan an driùchd, što znači “čaša za rosu”. Jedna od karakteristika ove biljke je način na koji ona sakuplja rosu. Tijekom noći njeni se listovi saviju poput kišobrana, a ujutro se otvaraju pokazujući svoje vodeno blago. Za rosu se od davnina smatralo da posjeduje magična svojstva.

Kap rose je malena stvar, ali kad se zagledate u nju, ona se ponaša kao kristalna kugla – u njoj se reflektira cijeli svijet. Stoga ova druidska karta može biti i podsjetnik da cijenite male stvari u životu, jer se od malih stvari sastoji bogat život. Svaka osoba, svaka stvar i svaka situacija postaju bogatijima i značajnijima za vas što se vi više fokusirate na male i važne detalje.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.