Dolazi proljeće u vaš život

Kad ugledate ovu zen kartu znajte da ovaj trenutak donosi nagradu za sav težak posao koji ste dobro izvršili. Vaš temelj je sada čvrst, a uspjeh i dobra sreća su sigurno vaši jer su posljedica onoga što ste već iskusili iznutra.

Prekrasna karta koja potvrđuje vaše unutrašnje sazrijevanje koje je došlo do trenutka manifestacije i u izvanjskome svijetu. Karta vas ohrabruje te vas razuvjerava ako ste slučajno posumnjali u smisao i isplativost truda koji ste tako dugo ulagali u nešto. Možda će još trebati malo pričekati do potpune manifestacije (kako sugerira tamna, još neprocvjetala šuma u pozadini slike), ali, “proljeće” je došlo i više ga ništa ne može zaustaviti da procvjeta u svem šarenilu boja, oblika i mirisa. 🌷🌸🌺🌼🌻🥀🌹

Ova osoba na slici je sama, u tišini, a ipak budna. Unutrašnje biće ispunjeno je cvijećem, nosi obilježje proljeća i obnavlja se gdje god da krene. Ovaj unutarnji procvat i cjelovitost koju ta osoba osjeća daju joj mogućnost nesputanog pokreta. Ona se može kretati u bilo kojem smjeru, nema razlike da li iznutra ili izvana, jer njena radost i zrelost se ne mogu umanjiti vanjskim činiteljima. Dospjela je u trenutak centriranosti i širenja – bijeli odsjaj oko nje njezina je zaštita i njeno svjetlo. Sva životna iskustva dovela su je u ovaj trenutak savršenstva.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.