Kleknuti pred cvijetom

Da bismo pomirisali cvijet potrebno je kleknuti pred njega. To je čin poniznosti pred veličanstvenošću prirode, gesta kojom se smještamo u ispravan poredak stvari, kako bi nas jedan sasvim običan cvijet nagradio svojim opojnim mirisom. Naravno, možemo ga mi i otrgnuti i pomirisati… ali to je neka sasvim druga priča…

Možemo li isti pristup imati i s ljudima? Umjesto da ih “otrgnemo” iz njihovog svijeta u koji pripadaju, uzmemo samo za sebe, “iskoristimo” dok nam mirišu, a potom odbacimo kada uvenu, nije li bolje ako im priđemo također sa stavom poniznosti, da s njima razmijenimo ljepotu koju oboje nosimo i darove koje si međusobno možemo pružiti, a potom da odemo… sretni na tom divnom trenutku koji smo imali?

To je zen.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.