Kozlac kao vaša biljka moći

Kozlac prikazuje kalež i mač sjedinjene u jedno. Na fizičkoj razini to simbolizira zajednicu muškarca i žene, ali na dubljoj razini to je cilj svih duhovnih tragalaca – sjedinjenje muških i ženskih aspekata psihe, što se ponekad u alkemiji naziva “mističnim vjenčanjem”.

Ova druidska karta, Cluas chaoin na galskom, može sugerirati period duboke harmonije i zajedništva s osobom koju volite, bio to muškarac ili žena. Ali, vjerojatnije je da ona ukazuje da je sada povoljno vrijeme za bolju integraciju ta dva oprečna aspekta vaše ličnosti. Sjedinjenje muške i ženske energije se često smatra sjedinjenjem dviju primarnih sila “boga” i “božice”, iz čega proizlazi sve stvoreno. Stoga ova karta za vas predstavlja period velike kreativnosti i plodnosti.

Ako je prisutna disharmonija, čini se da vam ništa ne polazi od ruke. Ako se ne možete otvoreno i srdačno povezati sa svojim partnerom, prijateljem ili kolegom, ne možete biti istinski kreativni i sretni, ma koliko druge okolnosti bile podržavajuće. Taj nesklad truje vaše odnose, vašu kreativnost i vaše zadovoljstvo. Kozlac je inače otrovna biljka! Stoga nastojte unijeti harmoniju u odnose koliko je to moguće s vaše strane, znajući da je život cikličan te da ćete prije ili kasnije pronaći način da harmonizirate svoje odnose ili da izađete iz njih ukoliko njihova toksičnost postane preopasna za vašu sreću.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.