Krava kao vaša životinja moći

Krava predstavlja utjelovljenje božice, ne samo u indijskoj mitologiji, već i u keltskoj, gdje kravu nazivaju Bò. Duh krave vas otvara na svjesnost o prisustvu božice i njene majčinske moći iscjeljivanja i hranjenja u svemu oko vas – u vašim prijateljima i djeci, u vašoj hrani i piću, u vašim snovima, a posebno u svijetu prirode u kojem živite.

Ako se otvorite duhu krave i njenoj svetoj osobini manifestacije božice na Zemlji, povezat ćete se s neprestanim tokom hranjive energije koja teče iz tog ženskog principa Univerzuma prema svima nama. Ne trebate ništa činiti da biste to iskusili.

Bò vam pruža i zaštitu od štetnih utjecaja te vam omogućuje dobar i miran san.

Ova druidska karta vas također poziva da preispitate sebe i način na koji dajete svijetu. Ako vjerujete da su vam sredstva ograničena, tada ćete biti tjeskobni da dajete od sveg srca. No, ako ste svjesni, ne samo s mentalnom idejom, već sa stvarnim osjećajem iznutra da ste jedno sa svime stvorenim, tada ćete (se) moći davati slobodno i u potpunosti.

Međutim, možete davati samo ako ste sposobni i primati! Koliko vam je lako primiti ljubav i brigu ljudi koji vas okružuju?

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.